Faraday Power 71WP

299.00

Model: FAR-P071

Faraday Power 71WP Zonnepaneel

Faraday Power is ontwikkeld voor gebruik op boten. De panelen maken gebruik van de nieuwste serie Sunpower™ zonnecellen (Gen 3) met een celrendement van 23,7%. Deze efficiëntie is het hoogste in de markt! Faraday Power zonnepanelen zijn voorzien van een anti-slip ETFE toplaag waardoor waardoor de panelen niet alleen beloopbaar zijn, maar tevens extra grip bieden. Daarnaast kunnen de panelen tot 30 graden buigen en zijn ruim 8 x zo licht als glaspanelen.

De bedrading op de zonnecellen zit op de achterkant van de cellen (back contacts). Deze techniek zorgt ervoor dat de cellen vele malen minder kwetsbaar zijn voor kleine barsten (micro cracks).

De geribbelde toplaag is minder gevoelig voor krassen en blijft het type kunststof (ETFE) langer helder dan een toplaag van PET kunststof. ETFE (Ethyleen-Tetra-Fluor-Ethyleen) is een hoogwaardige kunststof dat (1) bestand is tegen corrosie, (2) zelfreinigend is, (3) de helderheid (en dus de lichtdoorlatendheid) behoudt en (4) een lange levensduur van zonnepanelen garandeert.

Meer info? Kijk op: www.faradayenergy.eu .

 

Artikelnummer: 79a49b3e3762 Categorieën: ,

Beschrijving

Specificaties Faraday Power zonnepaneel:

  • Flexibele Hoogrendement Overloopbaar Lichtgewicht Zonnepaneel
  • Dagopbrengst: 284Wh / 24Ah
  • Beste bedradingstechniek zonnecellen
  • Extreem plat (0,3 cm)
  • Geschikt voor installatie op dek, dak, bimini en buiskap
  • Geen schittering / reflectie zon, weersbestendig & vuilafstotend

Extra informatie

Gewicht 1.46 kg
Afmetingen 70.5 × 54.0 cm